Building bundles hangs most the time


#1

When I run exp bulid:android, i get an issue where ios (which shouldn’t be building in the first place) hangs at 0% most of the time. Occasionally it makes it and android then builds just fine. Has anyone else had this issue and found a fix?
The output is below:

> exp build:android
[16:28:36] Making sure project is set up correctly...
-[16:28:38] Warning: Not using the Expo fork of react-native. See https://docs.expo.io/.
[16:28:38] Your project looks good!
[16:28:38] Checking if current build exists...

[16:28:39] No currently active or previous builds for this project.
[16:28:39] Unable to find an existing exp instance for this directory, starting a new one...
[16:28:40] Warning: Not using the Expo fork of react-native. See https://docs.expo.io/.
[16:28:42] Starting Metro Bundler on port 19001.
[16:28:42] Metro Bundler ready.
[16:28:43] Tunnel ready.
[16:28:43] Publishing to channel 'default'...
[16:28:44] Warning: Not using the Expo fork of react-native. See https://docs.expo.io/.
[16:28:44] Building iOS bundle

And then it hangs indefinitely.
My app.json is below.

{
  "expo": {
    "sdkVersion": "27.0.0",
    "icon": "./test-icon.png",
    "entryPoint": "./AppEntry.js",
    "ignoreNodeModulesValidation": true,
    "packagerOpts": {
      "config": "rn-cli.config.js",
      "projectRoots": ""
    },
    "android":{
      "package": "expo.android.package",
    },
    "ios":{
      "bundleIdentifier": "expo.ios.package",
    },
  },
  "privacy": "unlisted",
  "platforms": ["ios", "android"],
  "version": "1.0.0",
  "orientation": "portrait"
}

exp version: 55.0.4
react-native version: 0.55.4


#2

Does a normal exp publish itself cause iOS build being stuck? What about in just development mode (loading the development URI on iOS)?


closed #3

This topic was automatically closed 20 days after the last reply. New replies are no longer allowed.