Cannot build for iOS

#1

Hello,

I am trying to build a new version a new iOS version. And having different problems.

  1. I had one version built with p12 credentials. For some reason the credentials got an error when I tried to build a new version (did not clear them)
  2. Created new credentials. It was showing an internal error. I believe credentials were ok.
  3. Created new credentials through expo. The app was built, but when I tried to upload to Apple the Aplication Loader said the username or password was incorrect.
  4. I asked expo to create new credentials and I get the message iOS: There was an error with this build. on exp build:status.

Last build id: 9cd873c9-3136-4c23-bb3e-8fff5f7df017

Thanks

#2

It looks like the last build at least was running into an intermittent outage on Apple’s end. Could you try again and let me know if you’re able to build successfully?

#3

I was able to build now, but Application Loader shows this:

Your Apple ID or password was entered incorrectly.

It should be ok, even because it does the validation for that on exp build:ios, right?!

If it is any help… Build ID: a87c0246-2749-4a0f-bb41-f6123a7b7b0b

#4

Yeah, it looks like everything ran successfully. Not sure why the message is coming up though, might be related to all of the credential switches?

#5

related to all of the credential switches?

I didn’t understand what you mean

#6

Same thing, cant access Application Loader. There seems to be an issue with credentials, found these in the Apple forums:
https://forums.developer.apple.com/message/247956#247956
https://forums.developer.apple.com/message/194152#194152