Crashing no errors


#1

I just upgraded my app to SDK 22. The app in expo client keeps crashing immediately after starting up and is stuck in a loop. No errors are shown. I’ve spent the entire day upgrading packages and removing/installing my dependancies. Nothing is working. Even downgrading hasn’t helped. I’m totally out of ideas…

One interesting this that happens is when the app to starts up in the few seconds between finishing loading and crashing if I turn off the packager the app is fine. It only gets in the boot loop when the packager is running.

This is driving my crazy so help will be really appreciated.


Expo app crashes with no error - how to get more info?
#2

Heres my package.json if that gives any hints

{
  "name": "My App",
  "version": "1.2.2",
  "private": true,
  "devDependencies": {
    "eslint": "^4.10.0",
    "eslint-config-airbnb": "^16.1.0",
    "eslint-config-prettier": "^2.6.0",
    "eslint-plugin-import": "^2.8.0",
    "eslint-plugin-jsx-a11y": "^6.0.2",
    "eslint-plugin-prettier": "^2.3.1",
    "eslint-plugin-react": "^7.4.0",
    "jest-expo": "~22.0.0",
    "prettier": "^1.7.4",
    "react-native-scripts": "0.0.29",
    "react-test-renderer": "16.0.0-alpha.6"
  },
  "main": "./node_modules/react-native-scripts/build/bin/crna-entry.js",
  "scripts": {
    "start": "react-native-scripts start",
    "eject": "react-native-scripts eject",
    "android": "react-native-scripts android",
    "ios": "react-native-scripts ios",
    "test": "node node_modules/jest/bin/jest.js --watch"
  },
  "jest": {
    "preset": "jest-expo"
  },
  "resolutions": {
    "moment": "git+https://github.com/tqc/moment.git#no-dynamic-import"
  },
  "dependencies": {
    "async": "^2.5.0",
    "axios": "^0.17.0",
    "crypto-js": "^3.1.9-1",
    "expo": "^22.0.0",
    "firebase": "^4.6.0",
    "lodash": "^4.17.4",
    "moment": "^2.19.0",
    "numeral": "^2.0.6",
    "papaparse": "^4.3.6",
    "prop-types": "^15.6.0",
    "query-string": "^5.0.0",
    "react": "16.0.0-beta.5",
    "react-mixin": "^4.0.0",
    "react-native": "https://github.com/expo/react-native/archive/sdk-22.0.1.tar.gz",
    "react-native-animatable": "^1.2.4",
    "react-native-datepicker": "^1.6.0",
    "react-native-elements": "^0.17.0",
    "react-native-keyboard-spacer": "^0.4.1",
    "react-native-loader": "^1.2.1",
    "react-native-modal-dropdown": "^0.5.0",
    "react-native-modalbox": "^1.4.2",
    "react-native-navbar": "^2.1.0",
    "react-native-progress": "^3.4.0",
    "react-native-swipe-gestures": "^1.0.2",
    "react-navigation": "^1.0.0-beta.15",
    "react-redux": "^5.0.6",
    "react-timer-mixin": "^0.13.3",
    "redux": "^3.7.2",
    "redux-logger": "^3.0.6",
    "redux-thunk": "^2.2.0",
    "sentry-expo": "~1.6.0",
    "uuid": "^3.1.0",
    "victory-native": "^0.15.0"
  }
}


#3

is there any chance you can post your entire codebase (link to github or something) here?
Or send it to me personally?
It’ll be much easier for me to debug it if you can.


#4

Yeh. I could add you to the gitlab repo. whats your username?

As a last resort I made a new CRNA project and moved all my code over to it. This seems to be working. No clue why since I copied any differences back to the original codebase and that still doesn’t work.


#5

username is ccheever