Errors trying to eject (Could not locate a valid AppDelegate at root)

This is my expo diagnostics:
Expo CLI 3.28.5 environment info:
System:
OS: macOS 10.15.7
Shell: 5.7.1 - /bin/zsh
Binaries:
Node: 12.16.3 - /usr/local/bin/node
npm: 6.14.8 - /usr/local/bin/npm
IDEs:
Android Studio: 3.6 AI-192.7142.36.36.6392135
Xcode: /undefined - /usr/bin/xcodebuild
npmPackages:
expo: ~39.0.2 => 39.0.3
react: 16.13.1 => 16.13.1
react-dom: 16.13.1 => 16.13.1
react-native: ~0.63.3 => 0.63.3
react-native-web: ~0.13.12 => 0.13.14
npmGlobalPackages:
expo-cli: 3.28.5
Expo Workflow: managed

When I try to use expo eject I encounter an error and the process stops:
sedonaTehnicians git:(master) expo eject
Your git working tree is clean
To revert the changes after this command completes, you can run the following:
git clean --force && git reset --hard

:heavy_check_mark: Created native projects | /android, /ios already created | gitignore already synced
:heavy_check_mark: Updated package.json and added index.js entry point for iOS and Android.

:package: Using npm to install packages.

:heavy_check_mark: Installed JavaScript dependencies.
Could not locate a valid AppDelegate at root: “/Users/traxt/CodeWork/Mobile Apps/Tesona/tesona-tesnicians/tesonaTehnicians”
Please report this as an issue on https://github.com/expo/expo-cli/issues

Thanks,

Do you also get this error in a newly created Expo app?
Do you by any chance still get this error if you move the project to a path with no spaces in the name? (Just a guess.)

If you’re still getting this error, you should probably create an issue on GitHub as per the error message.

No, sadly this was not it …

Do you also get this error in a newly created Expo app?

ejecting works on a freshly created project…

OK, then I suggest you do the above and mention the fact that it works on a freshly created project. Also link to this thread.