Expo Eject | iOS Config ENOENT (Repeating Path)

Hi,

While trying to eject my new mobile application to go ahead and add some bare workflow features (woohoo!) I am experiencing and error on my Windows 10 laptop.

I appreciate the ENOENT error is a missing directory. My question is more to do with the repeating path its looking for (notice the two C:/ paths). Is there a way to change the iOS config to the actual path etc?

√ App configuration (app.json) updated.
√ Created native project directories (./ios and ./android) and updated .gitignore.
⚠️  Metro bundler configuration not applied:
- Existing Metro configuration found; not overwriting.

√ Updated package.json and added index.js entry point for iOS and Android.
√ Installed JavaScript dependencies.

/ Applying iOS configurationENOENT: no such file or directory, mkdir 'C:\Users\a\Desktop\Work\b\React Native Apps\c\ios\C:\Users\a\Desktop\Work\b\React Native Apps\Swish\ios\c'
Error: ENOENT: no such file or directory, mkdir 'C:\Users\a\Desktop\Work\Elapse\React Native Apps\c\ios\C:\Users\a\Desktop\Work\b\React Native Apps\c\ios\c'
    at Object.mkdirSync (fs.js:761:3)
    at createEntitlementsFile (C:\Users\a\AppData\Roaming\npm\node_modules\expo-cli\node_modules\@expo\config\src\ios\Entitlements.ts:77:8)
    at Object.getEntitlementsPath (C:\Users\a\AppData\Roaming\npm\node_modules\expo-cli\node_modules\@expo\config\src\ios\Entitlements.ts:68:54)
    at modifyEntitlementsPlistAsync (C:\Users\a\AppData\Roaming\npm\node_modules\expo-cli\src\commands\apply\configureIOSProjectAsync.ts:52:49)
    at configureIOSProjectAsync (C:\Users\a\AppData\Roaming\npm\node_modules\expo-cli\src\commands\apply\configureIOSProjectAsync.ts:31:9)
    at configureIOSStepAsync (C:\Users\a\AppData\Roaming\npm\node_modules\expo-cli\src\commands\eject\Eject.ts:115:3)
    at Object.ejectAsync (C:\Users\a\AppData\Roaming\npm\node_modules\expo-cli\src\commands\eject\Eject.ts:60:3)
    at action (C:\Users\a\AppData\Roaming\npm\node_modules\expo-cli\src\commands\eject.ts:45:5)
    at Command.<anonymous> (C:\Users\a\AppData\Roaming\npm\node_modules\expo-cli\src\exp.ts:80:7)

Below is my Expo Diagnostics
Expo CLI 3.21.5 environment info:
System:
OS: Windows 10 10.0.18362
Binaries:
Node: 12.2.0 - C:\Program Files\nodejs\node.EXE
npm: 6.14.5 - C:\Program Files\nodejs\npm.CMD
IDEs:
Android Studio: Version 3.3.0.0
npmPackages:
react: ~16.9.0 => 16.9.0
react-dom: 16.9.0 => 16.9.0
react-native: ~0.61.5 => 0.61.5
react-native-web: ^0.11.7 => 0.11.7

1 Like

I am also getting the same issue , the same project is getting ejected properly on Mac but not on windows 10