I Cant login in expo with exp login

#1

Hi
I need to build ios app and i cant login into my account via line command
When i valid “exp login” i have this error

“[16:08:53] There was a problem understanding the server. Please try again.
[16:08:53] Set EXPO_DEBUG=true in your env to view the stack trace.”

I dont find a way to fix it… Please help

Beyong command line i want to know if exist another way to built app with expo
Thanks

#2

Can you try logging out and back in?

#3

hi @smsagnon, can you try:

  1. upgrading exp to the most recent version
  2. logging out and logging in (exp logout && exp login)

let us know if any of these steps resolve the problem for you

1 Like
#4

@quinlanj i just update, now i got the version 55.0.4 (the last ? ) But i still got the same error:

“[18:21:32] There was a problem understanding the server. Please try again.
[18:21:32] Set EXPO_DEBUG=true in your env to view the stack trace.”

Also when im connectiing the password place stay empty(no star or no underscore when i write), like this:
"? Username/Email Address: myusername
? Password: [hidden] "

Sorry i juste start using expo last week. Thanks for help

#5

@smsagnon how about logging out and back in again?

#6

dont work too
But is it normal when i write password nothing appear ?
the field stay like this
? Password: [hidden]

#7

its ok now. i was intalled a software (homeguard) which seem change my certificate or something like that. So i just uninstall and now OK i can connect now
Thanks

closed #8

This topic was automatically closed 15 days after the last reply. New replies are no longer allowed.