iOS Submission error with EAS

I am trying to subimit my build for iOS

I already finished that once, but I got the error as below next time.

What should I do?
I have GoogleService-Info.plist for Google login.
This is the cause???

ERROR ITMS-90039: “Type Mismatch. The value for the Info.plist key CFBundleVersion is not of the required type for that key. See the Information Property List Key Reference at https://developer.apple.com/library/ios/documentation/general/Reference/InfoPlistKeyReference/Introduction/Introduction.html#//apple_ref/doc/uid/TP40009248-SW1
[logs] Return status of iTunes Transporter was 1: ERROR ITMS-90039: “Type Mismatch. The value for the Info.plist key CFBundleVersion is not of the required type for that key. See the Information Property List Key Reference at https://developer.apple.com/library/ios/documentation/general/Reference/InfoPlistKeyReference/Introduction/Introduction.html#//apple_ref/doc/uid/TP40009248-SW1
[logs] The call to the iTMSTransporter completed with a non-zero exit status: 1. This indicates a failure.
[logs]
[logs] [!] Error uploading ipa file, for more information see above
[logs] fastlane pilot failed

what is the version field in your app.json?

{
“expo”: {
“name”: “drivers”,
“slug”: “drivers”,
“version”: “1.0.1”,
“orientation”: “portrait”,
“icon”: “./assets/IMG_0124.png”,
“splash”: {
“image”: “./assets/splash.png”,
“resizeMode”: “contain”,
“backgroundColor”: “#ffffff
},
“updates”: {
“fallbackToCacheTimeout”: 0
},
“assetBundlePatterns”: [
“**/*”
],
“ios”: {
“buildNumber”: 2,
“supportsTablet”: true,
“usesAppleSignIn”: true,
“bundleIdentifier”: “com.awesome.rounds”,

  "config": {

    "googleSignIn": {
      "reservedClientId": "com.googleusercontent.apps.something"
    }
  },
  "googleServicesFile": "./GoogleService-Info.plist"
},

"android": {
  "adaptiveIcon": {
    "foregroundImage": "./assets/adaptive-icon.png",
    "backgroundColor": "#FFFFFF"
  },

  "googleServicesFile": "./google-services.json",

  "package": "com.awesome.rounds",

},

"web": {

  "favicon": "./assets/favicon.png"

},

},

}

I changed the version 1.0.0 to 1.0.1 and added buildNumber 2.

I have changed like “buildNumber”: “1.0.2”, then it works now.