Why i cant install expo client for ios?

I install all. Then when a start my project with command npm start > my project start > I write I ( for start use ios simuloator) my simuloator start ( ios 12.2) xcode run too and my terminal say "
Downloading the latest version of Expo client app
Installing Expo client on iOS simulator" and it’s all - infinite setting ==
P.S. I want to use vue-native
Ty for u help!

Hey @antonbrock! Not sure I understand what’s going wrong. Is your terminal stuck after the “Downloading the latest version of Expo client app” message?

You can try resetting the content and settings of the simulator device, and attempting to install again. There is a command meant specifically for installing the iOS client- expo client:install:ios

1 Like

@charliecruzan
Look:

  1. Its command what u say
    Admins-MacBook-Air:tesvuenative admin$ sudo expo client:install:ios
    Password:
    Opening iOS simulator
    Uninstalling Expo client from iOS simulator.
    Downloading the latest version of Expo client app
    Installing Expo client on iOS simulator
    Done!
    Admins-MacBook-Air:tesvuenative admin$

Next I want to start project

  1. sudo npm start
  2. Opening DevTools in the browser… (press shift-d to disable)
    Warning: This project contains unoptimized assets. Please run expo optimize in your project directory.
    Starting Metro Bundler on port 19001.
    Tunnel ready.
    exp://192.168.1.7:19000
    Looks nice
  3. Now I start on ios = press i ( for start on ios)
  4. And again this message
    Trying to open the project in iOS simulator…
    Opening iOS simulator
    Downloading the latest version of Expo client app
    Installing Expo client on iOS simulator

Now simulator open ( v 12.2) and that is it :sleepy:

My terminal stuck :c Can u help me?

What version of expo-cli are you using?

What happens if you press “i” again?

@charliecruzan
I use v 2.21.2

If I press “i” again
happens

Trying to open the project in iOS simulator…
Downloading the latest version of Expo client app
Installing Expo client on iOS simulator

Also where the path to the folder is indicated is some kind of download. The last time I waited about an hour, but nothing happened

Could you try running the commands with EXPO_DEBUG=true ?

Also where the path to the folder is indicated is some kind of download. The last time I waited about an hour, but nothing happened

Not sure what you mean by this^

I would also suggest trying out the manual installation method shown here