App runs twice in XDE

#1

Hi there,
Running my app on my device in XDE, tunnel and development mode.
I get 2 logs of “Running application “main” with appParams:”, as well as duplicated console logs from my device.

I am using react navigation, which I know has the tendency to double mount things, but all my console.logs are sent twice.
Here is my package.json:

{
  "main": "node_modules/expo/AppEntry.js",
  "private": true,
  "dependencies": {
    "axios": "^0.17.1",
    "expo": "^25.0.0",
    "firebase": "^4.9.1",
    "lodash": "^4.17.5",
    "moment": "^2.21.0",
    "prop-types": "^15.6.0",
    "react": "16.2.0",
    "react-native": "https://github.com/expo/react-native/archive/sdk-25.0.0.tar.gz",
    "react-native-calendar-picker": "^5.14.0",
    "react-native-elements": "^0.19.0",
    "react-native-google-places-autocomplete": "^1.3.6",
    "react-native-modal-datetime-picker": "^4.13.0",
    "react-native-sideswipe": "^1.4.0",
    "react-native-vector-icons": "^4.5.0",
    "react-navigation": "^1.5.0",
    "react-navigation-redux-helpers": "^1.0.1",
    "react-redux": "^5.0.6",
    "redux": "^3.7.2",
    "redux-persist": "^5.8.0",
    "redux-thunk": "^2.2.0",
    "uuid-js": "^0.7.5"
  }
}

I can provide more information but unfortunately I have no idea what the root cause is.
Thanks

#2

I believe this is resolved. I had a

node_modules_bak

folder in my project directory - have no idea how it got there, but it was making things crazy. I just removed it.

1 Like
#3

Whoa thats interesting, I don’t think node_modules_bak is an artifact that Expo would produce. I’m glad this is working for you now!

closed #4

This topic was automatically closed 15 days after the last reply. New replies are no longer allowed.