Build failed to android on "running gradle" step

I installed expo-cli and create a project with Managed workflow -> tabs. Make a few modifications (text and logo only) and run:

expo build:android --type apk

But I’m getting this error:

× Build failed.
Standalone build failed!

When I went to https://expo.io/builds/xxxx

Under “running gradle” i got this:

[stderr] FAILURE: Build failed with an exception.
[stderr] * What went wrong:
[stderr] Execution failed for task ':app:mergeReleaseResources'.
[stderr] > java.util.concurrent.ExecutionException: com.android.builder.internal.aapt.v2.Aapt2InternalException: AAPT2 aapt2-3.3.2-5309881-linux Daemon #3: Unexpected error during compile '/app/turtle/workingdir/android/sdk35/android-shell-app/app/src/main/res/drawable-xxxhdpi/shell_launch_background_image.png', attempting to stop daemon.
[stderr] * Get more help at https://help.gradle.org
[stderr] BUILD FAILED in 1m 37s
801 actionable tasks: 801 executed
[stderr]   This should not happen under normal circumstances, please file an issue if it does.
[stderr] * Try:
[stderr] Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output. Run with --scan to get full insights.
Error: ./gradlew exited with non-zero code: 1
    at ChildProcess.completionListener (/app/turtle/node_modules/@expo/xdl/node_modules/@expo/spawn-async/build/spawnAsync.js:52:23)
    at Object.onceWrapper (events.js:317:30)
    at emitTwo (events.js:126:13)
    at ChildProcess.emit (events.js:214:7)
    at maybeClose (internal/child_process.js:915:16)
    at Process.ChildProcess._handle.onexit (internal/child_process.js:209:5)
    ...
    at spawnAsync (/app/turtle/node_modules/@expo/xdl/node_modules/@expo/spawn-async/build/spawnAsync.js:17:21)
    at spawnAsyncThrowError (/app/turtle/node_modules/@expo/xdl/build/detach/ExponentTools.js:233:45)
    at buildShellAppAsync (/app/turtle/node_modules/@expo/xdl/build/detach/AndroidShellApp.js:812:11)
    at <anonymous>

Info about versions and sistem

// packages.json

"dependencies": {
    ...
    "expo": "^35.0.0",
    "react": "16.8.3",
    "react-dom": "16.8.3",
    "react-native": "https://github.com/expo/react-native/archive/sdk-35.0.0.tar.gz"
> npm --version
  6.4.1

> node --version
  v10.16.3

> expo diagnostics
  Expo CLI 3.4.1 environment info:
    System:
      OS: Windows 10
    Binaries:
      npm: 6.4.1 - C:\Program Files\nodejs\npm.CMD`

I think it doesn’t like something about your splash screen.