Console error on exp start

#1

Hi all!
Have these errors when I make a command start something (exp start, npm run ios, etc…)
It doesn’t prevent the server to start, but still… Could be cool if i could fix it. Any idea?

exp: 42.1.0
expo: 18.0.4
react-native: 0.42.4
react: 15.5.3
vibestar-app@0.1.0 android /Users/alexandrerivest/Nexapp/Vibestar-app
> react-native-scripts android

{ Error: Cannot find module './build/Release/DTraceProviderBindings'
    at Function.Module._resolveFilename (module.js:470:15)
    at Function.Module._load (module.js:418:25)
    at Module.require (module.js:498:17)
    at require (internal/module.js:20:19)
    at Object.<anonymous> (/Users/alexandrerivest/Nexapp/Vibestar-app/node_modules/dtrace-provider/dtrace-provider.js:17:23)
    at Module._compile (module.js:571:32)
    at Object.Module._extensions..js (module.js:580:10)
    at Module.load (module.js:488:32)
    at tryModuleLoad (module.js:447:12)
    at Function.Module._load (module.js:439:3) code: 'MODULE_NOT_FOUND' }
{ Error: Cannot find module './build/default/DTraceProviderBindings'
    at Function.Module._resolveFilename (module.js:470:15)
    at Function.Module._load (module.js:418:25)
    at Module.require (module.js:498:17)
    at require (internal/module.js:20:19)
    at Object.<anonymous> (/Users/alexandrerivest/Nexapp/Vibestar-app/node_modules/dtrace-provider/dtrace-provider.js:17:23)
    at Module._compile (module.js:571:32)
    at Object.Module._extensions..js (module.js:580:10)
    at Module.load (module.js:488:32)
    at tryModuleLoad (module.js:447:12)
    at Function.Module._load (module.js:439:3) code: 'MODULE_NOT_FOUND' }
{ Error: Cannot find module './build/Debug/DTraceProviderBindings'
    at Function.Module._resolveFilename (module.js:470:15)
    at Function.Module._load (module.js:418:25)
    at Module.require (module.js:498:17)
    at require (internal/module.js:20:19)
    at Object.<anonymous> (/Users/alexandrerivest/Nexapp/Vibestar-app/node_modules/dtrace-provider/dtrace-provider.js:17:23)
    at Module._compile (module.js:571:32)
    at Object.Module._extensions..js (module.js:580:10)
    at Module.load (module.js:488:32)
    at tryModuleLoad (module.js:447:12)
    at Function.Module._load (module.js:439:3) code: 'MODULE_NOT_FOUND' }
Starting packager...
Starting Android...
Packager started!

#2

Hi! This normally occurs because you don’t have a C/C++ compiler available on your system (one common cause is not having accepted the Xcode license agreement if you’re on a Mac). We have a workaround that’s in progress but aside from being noisy these shouldn’t prevent you from working. Sometimes installing with yarn has resolved this for users.