Errors after exp detach

#1

Hi there!

My project is running perfectly fine before exp detach.

In fact, the project was running fine even after detach, when I had detached two to three days back.
But now after deleting the detached project from my local system and trying to detach the same expo project, it won’t work.

One change that I found was (if this could have cause the issue)

Expo started using ExpoKit version ios/2.0.5 for iOS, which is not listed in https://github.com/expo/expo/releases (note : my expo sdk version is 21)

To detach - I ran exp detach, installed pods in iOS folder and executed react-native link command in project folder.

In Android
When I run the project in android studio, after downloading the js, the app shows this error screen

In iOS
The app loads perfectly, and after successful login into the app, when I try to access the navigation menu it shows this error

And if I try to navigate to other screen, on clicking a listItem, it shows this error

Here is the navigation structure of the app

  1. Login Page
  2. Home (Tab - screen1, screen2 )
  3. Screen2 has a listView, on click of ListItem, the app takes you to screen3
  4. Navigation menu has only one option - logout

const MainNavigator = StackNavigator({
auth: { name: ‘Login’, screen: AuthScreen },
signup: { name: ‘signup’, screen: SignUp },
main: {
screen: DrawerNavigator({
tab: {
screen: TabNavigator({
tab1: {
name: ‘Screen1’,
screen: Screen1
},
tab2: {
name: ‘Screen2’,
screen: StackNavigator({
Screen2List: { name: ‘Screen2List’, screen: Screen2List },
Screen2Detail: { name: ‘Screen2Detail’, screen: Screen2Detail }
},
{
headerMode: ‘none’
})
}
},
{
tabBarOptions: {
activeTintColor: ‘#FFFFFF’,
inactiveTintColor: ‘#A6A6A6’,
activeBackgroundColor: ‘#000000’,
inactiveBackgroundColor: ‘#000000’,
style: {
height: 50
},
labelStyle: {
fontSize: 16,
fontWeight: ‘600’,
paddingBottom: 15,
fontFamily: ‘Helvetica Neue’
}
},
tabBarComponent: TabBarBottom,
tabBarPosition: ‘bottom’,
backBehavior: ‘none’
})
},
logout: { name: ‘Logout’, screen: AuthScreen }
},
{
contentComponent: (props) => {
return (
<View
style={{ flex: 1, backgroundColor: ‘#4469B0’, paddingTop: 5, paddingBottom: 5 }}
>
<DrawerItems {…props} />

);
},
backBehavior: ‘none’
}
)
}
},
{
navigationOptions: {
gesturesEnabled: false,
headerStyle: {
backgroundColor: ‘#4469B0’,
paddingTop: 30,
paddingBottom: 10
},
headerTintColor: ‘#FFFFFF’,
headerTitleStyle: { alignSelf: ‘center’ }
}
}
);

Following are the dependencies

“dependencies”: {
“expo”: “^21.0.0”,
“lodash”: “^4.17.4”,
“native-base”: “^2.3.3”,
“react”: “16.0.0-alpha.12”,
“react-native”: “https://github.com/expo/react-native/archive/sdk-21.0.2.tar.gz”,
“react-native-communications”: “^2.2.1”,
“react-native-datepicker”: “^1.6.0”,
“react-native-loading-spinner-overlay”: “^0.5.2”,
“react-native-popup-dialog”: “^0.9.36”,
“react-native-swiper”: “^1.5.13”,
“react-navigation”: “^1.0.0-beta.13”,
“react-redux”: “^5.0.6”,
“redux”: “^3.7.2”,
“redux-thunk”: “^2.2.0”
},
“devDependencies”: {
“eslint-config-rallycoding”: “^3.2.0”
}

It would be a great help, if any would be able to help me figure out how to fix this!

0 Likes