expo build:ios Error: bash exited with non-zero code: 126

Hello,

I tried to build .ipa using expo-cli 3.0.8 with expo build:ios command. I get the error right after I filled in the login informations for Apple Developer Account.

Trying to authenticate with Apple Developer Portal…
Authentication with Apple Developer Portal failed!
bash exited with non-zero code: 126
Error: bash exited with non-zero code: 126
at ChildProcess.completionListener (C:\Users\xxx\AppData\Roaming\npm\node_modules\expo-cli\node_modules@expo\spawn-async\src\spawnAsync.ts:65:13)
at Object.onceWrapper (events.js:286:20)
at ChildProcess.emit (events.js:198:13)
at ChildProcess.EventEmitter.emit (domain.js:448:20)
at ChildProcess.cp.emit (C:\Users\xxx\AppData\Roaming\npm\node_modules\expo-cli\node_modules\cross-spawn\lib\enoent.js:34:29)
at maybeClose (internal/child_process.js:982:16)
at Process.ChildProcess._handle.onexit (internal/child_process.js:259:5)

at spawnAsync (C:\Users\xxx\AppData\Roaming\npm\node_modules\expo-cli\node_modules@expo\spawn-async\src\spawnAsync.ts:26:19)
at runAction (C:\expo-cli@3.0.8\src\commands\build\ios\appleApi\fastlane.js:16:28)
at Object.authenticate (C:\expo-cli@3.0.8\src\commands\build\ios\appleApi\authenticate.js:15:46)
at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:68:7)

i tried expo diagnostics and the result is

 Expo CLI 3.0.8 environment info:
    System:
      OS: Windows 10
    Binaries:
      Yarn: 1.6.0 - C:\Users\xxx\AppData\Roaming\npm\yarn.CMD
      npm: 6.10.2 - C:\Program Files\nodejs\npm.CMD

my Apple Developer Account is already registered and already paid for 1 year. Can someone help me to fix this error?

1 Like

solved thank you

@javateknologi I have same issue, how you solved that?

This topic was automatically closed 20 days after the last reply. New replies are no longer allowed.