Unable to build:android » Request failed with status code 500


#1

Hi there,

since today’s afternoon I’m not able to build my Android standalone application. iOS is working fine, though. I have tried to debug or something, but I cannot find much more information. On Expo web interface I can see the following message:

21:07:41 [exp] There is a new version of exp available (53.1.0).
You are currently using exp 53.0.0
Run `npm install -g exp` to get the latest version
21:07:42 [exp] Making sure project is set up correctly...
21:07:48 [exp] Your project looks good!
21:07:48 [exp] Checking if current build exists...
21:07:49 [exp] No currently active or previous builds for this project.
21:07:51 [exp] Request failed with status code 500
21:07:51 [exp] Error: Request failed with status code 500
    at createError (/builds/user/app/node_modules/exp/node_modules/axios/lib/core/createError.js:16:15)
    at settle (/builds/user/appnode_modules/exp/node_modules/axios/lib/core/settle.js:18:12)
    at IncomingMessage.handleStreamEnd (/builds/user/app/node_modules/exp/node_modules/axios/lib/adapters/http.js:191:11)
    at emitNone (events.js:111:20)
    at IncomingMessage.emit (events.js:208:7)
    at endReadableNT (_stream_readable.js:1055:12)
    at _combinedTickCallback (internal/process/next_tick.js:138:11)
    at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:180:9)

Any help would be much appreciated!

Cheers,
Sergio.


UPDATE: I’ve upgraded to exp@53.1.0 but everything’s the same. We were previously creating the same app from two different Expo accounts but now both of them have stopped working with the very same error.


#2

tracking in https://github.com/expo/expo/issues/1715


closed #3

This topic was automatically closed 28 days after the last reply. New replies are no longer allowed.